search this blog!

Saturday, April 10, 2010

pesan a.b.a.h~


abah aku sorg yg jrg bkate2 tp once die mluahkan pasaan bley wt sume org lam umh tsentap dan tharu hehe..tp abah bkn la siyes dan garang orgnye..aku ase abah x penah pukol aku n yg len2.ermm kecuali akak la sbb liao degil sket dlu haha.tp skg aku ase abah da bley bbangga dgn die.taniah da abs master ang kak.tgu konvo je hehehe..

abah salu psn stdy rerajen..esp tem nk amk spm.die ckp result spm tu pntg gle.ibarat lam quran mukadimahnye al-fatihah.cm2 jgk la ngn spm.mule2 aku x cye tp lps aku da ngadap sumenye br aku taw kbenarannye...

die psn cr penjage yg baek sbg pengganti abah..aku taw abah jge kami sket pon tade yg kurang.sumenye cukup..tp bile aku degil ngn pendirian aku,aku ase sgt hurtful..

aku arap di ari tua die nnt ktorg x kn sesekali lpe kt die..n kami nk wt die epi dan idop sng.x yah pk mende2 remeh temeh dah..bia die rehat cukup2 sambey minum kopi dan bc paper d kusi malasnye dan bmaen ngan cucu2nye haha..>_<

2 comments:

  1. hahaha..aku mmg bse ngn hukuman sebat ngn abh..x sakit pon..geli2 jek wuaaaaaa

    ReplyDelete
  2. wakaka ang mang....kulet kebalz

    ReplyDelete

kekumen~


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...