search this blog!

Friday, August 31, 2012

Happy Merdeka Raya

Assalamualaikum..Alhamdulilah harini Hari Kemerdekaan negaraku yang ke-55..moge negara terus membangun di bawah pimpinan ulama..baru lah selamat dunia dan akhirat..InsyAllah. Suasana raya masih lagi terasa walaupun sudah masuk minggu ke-2..masih ada jemputan ke rumah terbuka..maklumlah harini kan cuti..Alhamdulilah moge makin erat hubungan..

Harini aku meluangkan masa ber'shopping' di Mines..tak banyak pun beli hehe..cukup sekadar me'reward' diri sendiri setelah penat bekerja dan belajar..baki wang yang ada selepas buat sket savings boleh la beli ape-ape yang aku rasa teringin hehe..Jam Bonia, bulan depan saya beli awak ye hehehe..

Esok keluarga tercinta nak datang ke rumahku..nak hantar adikku ke Melaka..moge dapat belajar dan kejar cita-cita..ingat jasa dan pengorbanan mak abah ok:)

Pagi ni sangat ceria bila aku di'hadiahkan' dengan sekeping gambar mms darinya..segak bergaya bawak land rover JKR ye syg hehe..Alhamdulilah event pun settle awl pagi tadi..boleh la rehat-rehat di rumah..dah 2 3 hari pergi kerja pukul 5pagi..cian dia ye huhu..mak excited je nak pergi tgk kamu tapi kite lambat bg tau kat mak hehehe

Alhamdulilah ya Allah, kehidupan sekarang bertambah baik..moge kami semua tak kufur nikmat..aminnn

No comments:

Post a Comment

kekumen~


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...